2014-04-14 09:05:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - A mai nap tele lesz meglepetéssel

Napi horoszkóp április 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Azt hiszi, hogy másra sem vágyik, mint csendességre és nyugalomra a társkapcsolatában, holott valójában izgalomra és változatosságra, kalandra lenne szüksége. A nyugdíjas tempót most nem önnek találták ki. Közös kalandban is gondolkodhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Általában szereti meggondolni a döntéseit, de a mai napon gyorsan kell elhatározásra jutnia egy bizonyos dolgot illetően. Ha eddig már volt alkalma rágódni kicsit a dolgon, akkor könnyebb dolga lesz, mintha derült égből éri a villámcsapás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Az élet mostanában nem ringatja, inkább rángatja önt. A mai napon a hirtelen, váratlan események még az ön igen jó reflexeit is próbára tehetik. Próbálja meg kicsit más szemszögből értékelni a dolgokat,k akkor jó döntést hozhat.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A természete szerint alapvetően halk és visszahúzódó lenne, mostanában mégis folyton az előtérben kell lennie, többet kell szerepelnie. Márpedig ez természetszerűen eltávolítja önt a társától, a családjától. Próbálja meg oldani a neheztelésüket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ne essen kétségbe, ha a napja nem úgy kezdődik, ahogyan tervezte. A sugallatokra jobban hallgathat, mint a rutinra, vagy a józan számításokra. Egy véletlenül hallott mondat éppúgy segítségére lehet, mint a horoszkóprovat tanácsa.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Egyre több örömöt talál az életében, amit annak is köszönhet, hogy egyre inkább képes elengedni a maga szabta, vagy a neveléssel önre kényszerített szabályokat. Ennek is köszönheti, hogy a kapcsolatai egyre harmonikusabbá válnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai nappal a kezdetét veszi egy jó időszak az életében. A sorsfordulat egy új ismeretségnek, vagy akár munkahelyváltásnak is köszönhető. Ha a sikereit tartósnak szeretné tudni, akkor legyen kompromisszumra kész az új megoldások keresésében!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ne vegye zokon, ha nem hívják meg egy rendezvényre: inkább menjen el, akár meghívás nélkül is. Ha nem kifejezetten zártkörű, akkor úgysem fognak ajtót mutatni önnek, ha már ott van. És a végén minden jóra fordulhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ez a mai nap tele lesz meglepetéssel a Nyilasoknak. A kedvese ágyba hozza a kávét, a gyermeke szeretettel halmozza el, és még valami meglepetést is készít önnek. Csodák csodájára még az anyósa is igazi angyalként viselkedik.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ritkán esik meg önnel, hogy ilyen romantikus hangulatba ringassa magát, mint teszi azt épp a mai napon. A baj csak az, hogy éppen akkor, mikor a munkája rengeteg, és komoly koncentrációra lenne szüksége. Az utazás öröm.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma is a szokott formáját hozza: egyáltalán nem rejti a véka alá a véleményét. Az érzelmi életét azonban erősen befolyásolják bizonyos múltbeli események. Jó részük nem is önnel, hanem a családtagjaival esett meg. El kellene engednie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nem kellene túldramatizálni a helyzetét. Valóban van gondja a társával és a gyermekeivel is. Talán éppen az, hogy nincsenek. Ha ezt most frusztrálónak érzi, az arra jó épp, hogy tegyen ellene valamit. Képzelje el, hogy minden jóra fordul!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: